Ual.la divendres 24 de març a les 23h

Ual.la duet Ual.la petjada Ual.la vermell

Ual.la presenten el seu xou a La Fada Ignorant

 

Ual·la és una expressió d’alegria, de sorpresa, a voltes de curiositat… Amb aquesta exclamació us presentem el nostre espectacle: dinàmic, fresc i carregat d’humor.

Ual·la de Barcelona està format pel binomi artístic d’en Modesto Lai (piano, guitarra i veu) i l’Alba Rubió (veu). Oferim un show de petit format en el qual hi conflueixen cançons pròpies d’estil modern i gags teatrals de caire humorístic que lliguen les peces musicals entre sí.

Un espectacle en petit format que fusiona la música i el teatre i que llença missatges en defensa de la sostenibilitat, la solidaritat, o la igualtat. Després de 6 anys el grup ha anat consolidant el seu espectacle en petites sales de Barcelona utilitzant la música i l’humor per remoure les consciències dels seu fans.
Musicalment són amants de les polifonies vocals, així com d’experimentar en diversos estils: pop, folk, funky, blues, beat-box, reggae…

Calces que volen, ocells que reciten poemes, correctors lingüístics que apareixen del no-res, una emergència intestinal que pot acabar en un himne heavy… El teatre és un dels components principals del nostre espectacle. Lluny de quedar-nos asseguts als tamborets i fer una breu i apàtica presentació de les cançons, ens agrada arribar al públic a través dels nostres personatges, esperèntics i irreverents, així com de l’expressió més sincera i directa de les nostres emocions.