Litus & Kinsale – doble concert dissabte 25 de març a les 23h

Litus_galeria-13 litus-conciertoLitus en Late motivKinsale Kinsale en concert Kinsale en Razzmatazz

Litus & Kinsale – doble concert a La Fada Ignorant

6_porta Aforament Limitat

LITUS

Litus de Terrassa  comença la seva carrera en solitari amb el seu primer Àlbum»Al Sur del Cielo» que va comptar amb 2 candidatures als Premis Goya 2008-2009(millor cançó i millor música original) pel tema El sur del cielo de la pel.licula Carlitos y el campo de los sueños (Globomedia, 2008). El 2010 i gairebé de manera simultània llança «Si tiene que llover que nieve» i «Maleta de Pedres» (Disc de rareses en català). El 2011 va obtenir 2 candidatures als Premis Enderrock en la categoria de cançó d’autor com a millor Àlbum i Millor cançó, i una nominació com a millor disc de l’any per Radio 4 (2010).

Amés, forma part de la banda de Paul Carrack a la guitarra i als cors des de fa 6 anys en les seves gires espanyoles.

El 2011 es va traslladar a Madrid, on va tenir l’oportunitat de crear la nova banda que es va anar afermant en el circuit de sales madrileny, amb la qual va gravar el seu quart disc, «Autoreverse».

Desprès de 70 concerts per Espanya i Veneçuela amb la gira de «Autoreverse» edita el 2015 el seu nou disc «Miércoles 14».

El 2016 comença a tocar i cantar a la banda del programa d’ Andreu Buenafuente «Late Motiv» del Canal 0#. Paral.lelament, compon la música i actua en l’obra «La puerta de al lado», dirigida per Sergio Peris-Mencheta y protagonitzada per Pablo Chiapella i Sivia Marsó.

KINSALE

Kinsale és el nom d’un poble irlandès situat a la costa sud del comptat de Cork. La predilecció de la Irene i la Raquel per la música d’arrel irlandesa explica l’adopció del nom per al seu propi projecte.

Kinsale format per Irene i Raquel, un joveníssim duet musical, innovador i molt sorprenent! Que va néixer durant la primavera de 2013 al barri de Sant Pere de Terrassa presenta, sota un format acústic però directe, diverses cançons càlides, properes i agradables. Les cançons, principalment en anglès i d’estil pop-folk, les interpreten simplement amb dues guitarres i dues veus. Als seus concerts utilitzen a més, un violí, una mandolina, el “kazoo” i un “goliat”.

Tenen un repertori de composicions pròpies que s’han traduït en el seu primer EP de 8 cançons enregistrat al gener de 2015 a la Nova Jazz Cava de Terrassa sota el títol “Odd stories & Twisted Minds” . També Fan versions d’artistes i grups que els agraden com The Police, The Cramberries o de Creedence Clearwater Revival, entre molts d’altres.

Irene Talló
Veu, guitarra electroacústica, guitarra elèctrica, mandolina i violí. Va estudiar guitarra clàssica de ben petita tot i que de seguida va mostrar molt interès pel so de la guitarra elèctrica. Després de rebre algunes nocions de bateria, actualment està centrada en els estudis de violí, instrument amb el qual hi té una gran facilitat i domini. Passa gran part del seu temps lliure amb les seves guitarres, fent proves i composant…

Raquel Muñoz
Veu, guitarra electroacústica, mandolina, ukelele, kazoo i bombo. La seva passió per la música li vé des de la seva infància quan, amb un senzill orgue i una guitarra ja tocava i cantava d’oïda cançons que li agradaven … Amb només 10 anys va començar a estudiar guitarra clàssica i més tard, guitarra elèctrica, piano i cant, de la mà de la Gemma Humet. La seva prodigiosa, càlida i potent veu, atrapa. Té un gran domini dels seus registres i cuida especialment l’afinació.