Joel Reyes presenta nou disc “Respira” divendres 14 d’abril a les 23h

Joel Reyes JoelReyes Promo2 Joel reyesJoel Reyes Respira

Joel reyes presenta nou disc “Respira” a La Fada Ignorant

8_porta

Aforament Limitat

Joel Reyes de Tarragona torna a la seva estimada Fada Ignorant per presentar el seu nou disc, “Respira”, un treball molt especial i carregat d’emoció i nous colors en el seu particular llenç. Una nit molt especial en què, a més dels seus temes, no faltaran els seus més coneguts. No t’ho pots perdre!!!

Joel Reyes de tarragona vuelve a su querida Fada Ignorant para presentar su nuevo disco, “Respira”, un trabajo muy especial y cargado de emoción y nuevos colores en suparticular lienzo. Una noche muy especial en la que, además de sus nuevos temas, no faltarán sus temas más conocidos. No te lo puedes perder!!!