Tribut a Silvio Rodríguez amb Javier Maroto dijous 13 d’abril a les 22h

 

Javier maroto javier y Silvio Javier Maroto 1 javier Maroto 2 javier Maroto con orquestra niños

Tribut a Silvio Rodríguez amb Javier Maroto a La Fada Ignorant

5_porta

Anticipades a  La Fada Ignorant tots els dies a partir de les 19h / Places Limitades

Javier Maroto de Madrid  oferirà en solitari un tribut al mític cantautor cubà rescatant les cançons on la guitarra de Silvio té més protagonisme.

Coneixes a algú que gaudeixi amb la música de Silvio? Veniu el dijous 13 d’abril a La Fada Ignorant per cantar amb nosaltres al més trobador de tots els temps. Amb temes com «Ojalá», «La maza», «Te doy una canción», «La era está pariendo un corazón», «La gaviota», «Al final de este viaje», «Mujeres» i moltes més.

El tribut a Silvio de Maroto ha estat elogiat i recomenat pel mateix Silvio Rodríguez al seu bloc http://segundacita.blogspot.com.es/ en la darrera visita de Silvio a Espanya.

El cantautor cubà Silvio Rodríguez és la cançó d’autor el que Bach a la música. Les seves cançons van més enllà de ser només un producte per a l’oci: Silvio és cultura. Silvio aconsegueix a través dels seus textos i músiques que ens imaginem tot un món alternatiu. Silvio no es posa límits. A tot li escriu, a tot li posa acords: als unicorns, als impossibles, a les dones, als constructors d’estrelles, als sentiments més carnals i als més profunds també, als tirans, a la pau i ala solidaritst, a la desil.lusió, als somnis, als nens…

Estudiar i interpretar a Silvio és endinsar-se en un món artístic que mai deixa de sorprendre’t. Les cançons de Silvio són lliures i per aquesta mateixa raó inclassificables. Que té a veure «La gaviota» amb «Cierta historia de amor?, Aceitunas amb Rabo de Nube?, Ójala amb Canto de arena?