Muerdo divendres 12 de maig a les 23h

muerdo banda muerdo_promo-16_0820-small muerdo_tocandotierra_01 muerdo-molina-1

Muerdo amb format banda presenta » Viento del sur» en la gira «canción de la carretera tour» a La Fada Ignorant

7_anticipada 10_porta

Després d’uns anys viatjant i tocant pel món acompanyat amb la seva guitarra, al començament de 2016 dóna un canvi de rumb i crea un disc ple de mestissatge, amb una potent i multicultural banda de 7 membres (Argentina, Cuba, Israel .. .). El seu directe, ha experimentat una evolució cap a un xou ple d’energia i incitació al ball.

Després girar durant 2016 per sales, festivals de tot el país -La Mar de Músicas de (Cartagena), el Muzzicafest (Barcelona) o Cantautores en Vegueta (Gran Canaria)- i acabat d’aterrar de la seva gira llatinoamericana per Xile, Argentina i Uruguai, el projecte «Viento del Sur», de la seva ànima mater Paskual Kantero, continua el seu camí i arriba a Còrdova amb el seu # LaCanciónDeLaCarreteraTour.