Cere Vera divendres 26 de maig a les 23h

Cere Vera gira 2017cere veraCere VeraCere Vera En el teatro

Cere Vera en concert a la Fada Ignorant

5_anticipada 7_porta

Cere Vera és el projecte del cantautor murcià Antonio Cerezuela, que des del seu començament per l’any 2009 en terres uruguaianes no ha parat de crear i viatjar amb les seves creacions.

En les seves pròpies paraules, fa «Cançó d’Autor del segle XXI.

Després de diverses experiències musicals a l’estranger va decidir tornar a casa per centrar-se en la seva carrera musical i trobar el seu propi so, el seu estil únic, la seva manera i la seva raó de ser … Per això des de llavors no ha parat; de donar concerts sol i en companyia d’amics amb els quals comparteix professió i de participar en certàmens com el Cántigas de Mayo, Clave de Sol o el ja il·lustre Creajoven, d’on han sortit figures ja conegudes per tots en el món de la cançó d’ autor com Maria Rozalén, Road Ramos, David Moya o Muerdo

Va començar la seva marxa musical allà pel 2009 de la mà de la banda uruguaiana Lamennage.
Després de diverses experiències musicals a l’estranger, decideix tornar a casa per centrar-se en la seva carrera musical i trobar el seu propi so, el seu estil únic, la seva manera i la seva raó de ser …

Cere Vera és un cantautor imprevisible, espontani, quan t’adones, ja hi ets, connecteu @, escoltant aquestes lletres plenes d’ironia i profunditat, d’amor, d’històries que compten veritats.

En l’Estiu de 2013 s’enrola en Tocando Tierra, un viatge que al costat de Muerdo, Dani Aguilera, Edulibra, Alberto Saura, Ceci Vellio i Samuel Olmos els porta a recórrer part dels espais autosugestionats de la península.

Primer premi «Creajoven Múrcia» 2012; Tercer premi en el «Concurs nacional de Talentos de Espacio Mediterráneo 2015»; i quarta posició en el Concurs de música d’autor La FI d’Andorra «2016»

Treballs editats:

maqueta 2012

«Querer o no Querer» 2015