Quim Salvat presenta «El Meu Granet de Sorra» dissabte 27 de maig a les 23h

Quim Salvat a La Fada Quim salvat actuant Quim Salvat al estudi cantant-Quim-Salvat-presentacio-granet_1755434604_39263030_1329x886Quim Salvat banda

Quim Salvat presenta el seu primer disc «El Meu Granet de Sorra»

5_porta

Quim Salvat resident d’Andorra actual guanyador del Premi carles Sabater, presenta el seu primer treball «El meu granet de sorra» molt variat i amb diferents estils que abasta des del rock, el reggae, les balades o fins i tot, l’ska, en un total d’onze cançons produïdes al reconegut estudi de grabació Music Lan, que ha treballat amb artistes com Shakira, Manolo García o Sopa de Cabra. En el seu primer disc també ha comptat amb la col.laboració del cantant Jofre Bardagí. «L’objectiu és arribar al màxim de gent possible, ja que per a mi ha estat una cosa inesperada perquè fa un any no m’hagués esperat estar aquí»

La vocació solidària continua sent un dels trets fonamentals de Salvat i és que en els seus videoclips hi participaran diferents entitats del país, com per exemple el vídeo musical de la cançó «Gràcies», que anirà centrat sobre la Federació Andorra d’Associacions de Persones amb Discapacitat (FAAD). «La meva intenció és promocionar les entitats d’Andorra i que la gent conegui tota la feina que es fa». Amb aquistes paraules Salvat explicaba la seva voluntad per col.laborar amb les diferents associacions i entitats del país, tot i això el cantant ha admès que la FAAD no serà l’única entitat amb la qual col.labori, atès que «sempre ha estat la meva intenció ajudar i promocionar les associacions solidàries amb la meva música»

Fruit d’aquesta voluntat, Salvat ha explicat que entregarà material (diversos discos i DVD) a més d’una vintena d’aquest material aniran íntegrament destinats a les mateixes associacions i, segons ha explicat el cantant,»només ells disposaran del material»