Perrocker diumenge 12 d’agost 2018 a les 22h

Pêrrocker 2 Perrocker 1 Perrocker

Perrocker show a La Fada Ignorant

Entrada Lliure / Taquilla Inversa

Perrocker es l’alterego de Jordi Benet de Barcelona showman- cantautor

BIOGRAFIA & DICCIONARI
Fa bastants anys, no sé si de lluita i treball o fer el que em doni la gana: ¿han estat els responsables que hagi nascut un estel? Ho dubto molt.

A la vida l’únic que val la pena, i ho dic molt seriosament, és la petita / gran recerca de la felicitat. No cal que lluitis o et barallis per ella. Ella està sempre aquí, esperant que te n’adonis de la seva presència, sense més …, encara que la teva obstinació a trobar-la en tot allò que mai te la donarà segueixi sent encara el teu trist sinó.

La tinc, jo la tinc, la tinc agafada i no la deixo, intenta escapar-se i dissoldre, ficar-se en llocs aparentment inaccessibles per a mi, però no em despista ni un instant, no em defrauda ni un moment, la seva magnífica existència, la seva compareixença i seva divina essència.

Actualment en solitari i acompanyat per una guitarra, un baix, un tecladillo i un discman, Perrocker ha acabat consolidant-se com Estrella del Ros. Un cantautor de cabaret Rock Show que ofereix als seus fans performances inoblidables i plenes d’energia, visceralitat i sinceritat interpretativa.

Provocador i segur de si mateix, Perrocker es defineix amb frases com «jo sóc únic, jo sóc el més, jo sóc l’univers meu DÉU I LA MEVA VERITAT». No a títol personal sinó a títol universal de cada individu. Aquest és el meu missatge per TU.

BIOGRAFÍA & DICCIONARIO
Hace bastantes años, no sé si de lucha y trabajo o tiro por que me paso: ¿han sido los responsables de que haya nacido una estrella? Lo dudo mucho.

En la vida lo único que vale la pena, y lo digo muy en serio, es la pequeña/gran búsqueda de la felicidad. No hace falta que luches o te pelees por ella. Ella está siempre ahí, esperando que te des cuenta de su presencia, sin más…, aunque tu empeño en encontrarla en todo aquello que nunca te la dará siga siendo aún tu triste sino.

La tengo, yo la tengo, la tengo cogida y no la suelto, intenta escaparse y disolverse, meterse en lugares aparentemente inaccesibles para mi, pero no me despista ni un instante, no me defrauda ni un momento, su magnífica existencia, su comparecencia y su divina esencia.

Actualmente en solitario y acompañado por una guitarra, un bajo, un tecladillo y un discman, Perrocker ha acabado consolidándose como Estrella del Ros. Un cantautor de cabaret Rock Show que ofrece a sus fans performances inolvidables y llenas de energía, visceralidad y sinceridad interpretativa.

Provocador y seguro de si mismo, Perrocker se define con frases como » yo soy único, yo soy el más, yo soy el universo mi DIOS Y MI VERDAD». No a título personal si no a título universal de cada individuo. Ese es mi mensaje para TI.