Bruno Sotos en exclusiva presenta nou disc ‘A la sombra de tu luz’ dissabte 15 de setembre 2018 a les 22.30h

Bruno Sotos amb Dean Bruno Sotos en la Barra de La Fada Bruno-Sotos-Edu-Fotografia-Concert-e1525459520644

Bruno Sotos torna de nou per presentar en exclusiva el seu darrer disc ‘A la sombra de tu luz’ a La Fada Ignorant

10_anticipada 12_porta

Bruno   Sotos presenta nou disc, ‘A la  sombra  de tu  luz ‘, 12 temes, quatre dels quals es varen avançar  a l’EP  editat l’any passat per Sony i Blau.

Fa més d’un any que en va començar el procés de creació. Per a la producció ha comptat amb  la  complicitat de Toni Noguera i Miquel Picornell, de la discogràfica Blau, que representen l’artista ja sense la discogràfica Sony. La multinacional marcava una manera de fer feina molt concreta i era un  llast per a la projecció americana del músic. La gira americana començarà a Mèxic, amb una  agència especialitzada en cantautors espanyols, per obrir portes, amb un primer contacte molt humil, i trobar altres promotores interessades en el cantautor.

Fins ara Sotos se sentia més còmode en solitari, amb guitarra o violí, on surt l’autor més melancòlic i sincer. Ara, amb l’actual disc, explora el seu costat més salvatge, més electrònic, pop i ballable. Acompanyat per Juanjo Monserrat a la guitarra, Toni Morales al baix i Pedro Moyà a la bateria, els components de la banda Toni Blue, escapa del so més acústic. El disc inclou també interpretacions del pianista Sergio Ramis, que morí fa poc, al qual volen fer una especial menció.

El pintor Jose Luis Mesas ha il·lustrat cada una de les cançons del disc amb una pintura d’influència centreamericana. El títol del disc, ‘A la  sombra  de tu  luz ‘, és un homenatge al cantautor referent de Sotos Javier Á lvarez , amb qui va poder  col·laborar per al seu anterior disc, i la seva cançó favorita, ‘ Sombra  mía‘.

Una actuació en el programa Got Talent de Telecinco n’ha tingut prou a Bruno Sotos (Andratx, 1985) per mostrar el seu talent vocal davant milions d’espanyols. Amb Hoy Duele, cançó composta per ell mateix en honor al seu pare, mort fa dos anys com a conseqüència d’un càncer, l’andritxol -de 31 anys i jardiner de professió- va sorprendre en l’última edició d’aquest programa als espectadors i als quatre membres del jurat que no van dubtar a segellar el pas amb quatre sís a les següents fases del concurs. Un d’ells, Risto Mejide, no va poder contenir l’emoció i es va quedar sense paraules després d’escoltar l’emotiva lletra de la cançó.

 

Entre Nieblas y Auroras es el avance del próximo disco de Bruno Sotos “A la sombra de tu luz” un disco que se editará en digital y físico a finales de septiembre.

Para el videoclip se ha contado con la participación de Daniela y Oscar dos jóvenes bailarines campeones de España y Europa en diversas modalidades de Dance y que además bailaron con Justin Bieber en su última gira por España.

A la sombra de tu luz es una producción que incluye los 4 temas que se avanzaron hace unos meses en un EP, además, de 8 nuevos todos con letra y música de Bruno Sotos.

Un total de 12 canciones que cuentan con la producción de Antoni Noguera y las mezclas de Mateu Picornell.

Este veranos podremos ver en directo a Bruno con su banda en diversos conciertos por toda Mallorca y también en algunas ciudades de España.

Bruno Sotos está preparando el salto a América, con una primera gira que comenzaría por México. Latinoamérica se ha volcado con Bruno como lo demuestra los millones de visitas que han visionado su emocionante canción «Hoy Duele»