La Rateta i El Sobrino presenten PROBLEMES VERSUS RAREZAS divendres 21 de setembre a les 23h

santsrata3

La Rateta i El Sobrino

8_anticipada 10_porta

 

presenten

Es tracta d’un espectacle en format acústic (dos veus, piano i guitarra) format fonamentalment per cançons dels darrers discos de La Rateta ja no escombra la escaleta i de El Sobrino del Diablo: respectivament Problemes europeus (Auvi Records 2018) i Rarezas, duetos y versiones (Discos La Produktiva 2018).

És un concert a dues bandes on la Rateta i el Sobrino aunen esforços per (mitjançant cançons pròpies) muntar un cabaret pop rock plagat de personatges perdedors i sorprenents. Les lletres inclouen crítica social, reivindicació feminista i reflexió en general però sempre des de punts de vista irònics i desmitificadors i també un sentit de l’humor un punt surrealista.

El show està pensat per adults tot i que no es barra l’entrada als petits, perque hi ha interacció continua amb el públic, performance i bon humor.