Fito Mansilla presenta nou CD ‘La Memoria Incendiaria’ el dissabte 10 de novembre 2018 a les 23h

Fito Mansilla Fito Mansilla 1 Fito Mansilla

Fito Mansilla presenta ‘La Memoria Incenciaria’

10_porta Venda anticipada a La Fada Ignorant i https://fitomansilla.entradium.com/entradas/fito-mansilla-andorra?sl=fito-mansilla

FITO MANSILLA – LA MEMORIA INCENDIARIA

Fito Mansilla és un músic i compositor madrileny que destaca per les seves cançons vitals i enèrgiques i alhora íntimes i sensibles, amb una proposta musical que beu del pop i el rock però també s’endinsa en les interioritats i la subtilesa d’un intimisme càlid i acurat, amb melodies rotundes i elegants. Actualment, recorre Espanya i part de l’estranger presentant les cançons del seu últim disc, La memòria incendiària.

Ritmes a guitarra viva, lletres de temes universals i quotidianitat feta cançó.
La seva música podria classificar-se com a pop-rock amb reminiscències del més pur folk americà.
Amb cinc treballs publicats, es mou entre el so rotund del rock, l’intimisme, la vitalitat i l’elegància.

Fito ha aconseguit establir-se com un dels cantautors joves amb millor trajectòria dins els locals de música en directe, amb més de 700 concerts en els últims 10 anys.
Ha realitzat gires internacionals amb artistes de la talla de Jarabe de Palo, Manuel Carrasco, Leiva, etc.

Fito Mansilla músico y compositor de Madrid es un secuestrador de melodías, de letras, con el mensaje y la sensación de haberlas conocido. Un tipo cercano , un vividor de las calles y sus gentes. La experiencia de verle en directo es toda una oportunidad de ver un mago de las palabras interpretando el papel de su vida. Vital y enérgico a la vez que íntimo y sensible. Ofrece siempre una visión dual de la jugada, por esto su propuesta bebe directamente de las fuentes del pop y el rock pero también se adentra en las interioridades y la sutileza de un intimismo cálido y esmerado. Es un cantautor modelado por los tiempos que corren.

Concierto acústico a voz y guitarra.