Lena Carrilero presenta ‘Paraíso Terrenal’ diumenge 11 de novembre 2018 a les 20h

Lena-Carrilero-Paraiso-emocional-2017 Lena-Carrilero-2017-1

Lena Carrilero presenta  ‘Paríso Terrenal’

Entrada Lliure/Taquilla Inversa

Lena Carrilero, cantautora d’Almeria de 22 anys establerta a Sevilla. Fa cinc anys girant, inicialment amb una maqueta en solitari: Reciclaje emocional, i més tard amb l’EP ‘Los Flacos’ al costat del cantautor Fran Mariscal, per gran part de ciutats d’Espanya i per Amèrica Llatina (Argentina, Xile, Uruguai … ).

Actualment acaba de gravar el seu primer disc d’estudi a Madrid ‘Paraíso Terrenal’ amb tints pop i folk, després d’un reeixit crowdfunding, i es disposa a presentar-lo per tota la península en solitari.

Lena Carrilero es todo lo que falta a Elena Carrilero, y todo lo que me separa de ella. Escribo poemas y canciones desde que tengo uso de corazón.
Hay quien prefiere leerme y quien prefiere escucharme.

Para las dos cosas, estamos conectados por aquí.
Componente del grupo ‘Los flacos’, flaca por metabolismo y naturaleza.

Filósofa con un título que no vale para nada, y con ganas de decirle muchas cosas al mundo, pero primero en la búsqueda de descubrir cuáles.

«Paraíso Terrenal» gravat en l’Estudi Un Madrid amb el productor Txarlie Solano, disponible en totes les plataformes digitals. Fa sis anys girant per Espanya, per gairebé totes les ciutats possibles dins del circuit de bars de cantautors que hi ha i fent visites esporàdiques per seguir-la per Llatinoamèrica (Xile, Argentina, Uruguai, Brasil, Mèxic, Estats Units). Anteriorment amb un altre cantautor, Fran Mariscal, sota el nom de Los Flacos i actualment en solitari. Part de la gira llatinoamericana amb Pedro Pastor Guerra. Festivals de cantautors com Campano, L-FEST, internacional, a La Manga, Duos trios i altres perversions, Festival d’art de carrer d’Almócita, etc. Vaig guanyar el Certamen de Jóvenes Creadores de Sevilla en la modalitat de Música, i el 2017 vaig anar a la Biennal de Jóvenes Creadores Europeus i de la Mediterrània (BJCM) en representació com a música espanyola. Un llibre publicat amb l’editorial Valparaíso Edicions, «Amores Cronofóbicos» 2016 que m’ha portat a diverses fires del llibre com la de Madrid i a presentacions en diferents espais d’Espanya. També publicat amb Valparaíso Edicions Mèxic. Amb ell he estat convidat al Festival Internacional de Poesia de Granada, l’estiu del 2017 al Festival Internacional de Poesia de la Ciutat de Mèxic on vaig actuar a la Biblioteca Nacional, i a la Universitat Emory dels Estats Units, a Atlanta.
En aquesta última gira per Mèxic he tingut oportunitat de tocar a la Biblioteca Nacional de Mèxic, en Puebla i Guadalajara.
En aquest disc col·laboren Fran Mariscal, Adriana Moragues i Pedro Pastor. El format en què em moc normalment és l’acústic, a l’octubre surt el nou llibre ‘Instinto de permanencia’.