Projecte Mau presenta ‘Viatge Silenciòs’ divendres 16 de novembre 2018 a les 22.30h

http://www.elpunt.cat

Projecte Mau presenta ‘Viatge Silenciòs’

Entrada Lliure / Taquilla Inversa

Semifinalista  2n concurs de música d’autor La FI Andorra
Em dic MAU i soc cantautor de Girona. Us presento el meu projecte en solitari anomenat “Projecte Mau – (Música . Ànima . Utopía). “ Toco guitarra acústica i armònica, i a més ,,canto…per si de cas. He estat també composant música per poetes, i participo activament en esdeveniments com musicals, jam,,.., col·laborant amb altres músics d’arreu. Amb un registre plè de sons i cançons d’autoria pròpia, i amb arrels indie-pop-folk intento comunicar-me a través de la música. “Podríem dir que, per herència, sempre m’ha agradat escriure, i vaig posar en marxa Projecte Mau a partir de coses que tenia guardades en el calaix” Tinc estudis musicals a nivell de conservatori i acadèmies privades, així com també a partir de ser molt autodidacta. He tocat moltes «tecles» durant molt de temps, però finalment he trobat un espai musical on em sento a gust, i puc escriure, tocar i cantar tot alló que em passa pel cap. Soc músic independent, fora de circuits , em resisteixo a dependre de ningú, però reconec que em posa pujar dalt dels escenaris, tant petits com grans. Gracies.

Projecte MAU presenta el seu primer disc en solitari amb «Viatge Silenciós»

Després de 30 anys en el món musical, el cantautor gironí vol mostrar una faceta inèdita parlant de «coses de la vida»

Projecte MAU presenta el seu primer disc en solitari amb «Viatge Silenciós»

Projecte MAU presenta el seu primer disc en solitari amb «Viatge Silenciós»

Projecte MAU presenta el seu primer disc en solitari. Després de 30 anys dins del món de la música, Jordi Dalmau vol mostrar amb Viatge Silenciós una faceta totalment inèdita, després d’haver passat tota la seva carrera musical en grups.

«M’he passat en solitari pel canvi de registre. També cal tenir en compte el desgast que portava després de tants anys», assegura Mau, insistint que «he volgut treure coses del calaix. Coses que fins ara no havia pogut treure.»

L’origen d’aquest projecte comença amb un viatge a Àsia on «aprofito per escriure i cantar, amb la voluntat de començar i fer un nou projecte», que a la vegada lliga amb el nom artístic, MAU, aprofitant les sigles «Música, Ànima i Utopia, que concorden amb el meu cognom», declara.

El primer projecte en solitari de Jordi Dalmau «consta de lletres d’autor on parlo de coses de la vida», diu el músic i que no «parlo sobre mi directament, són lletres que parlen sobre persones i la societat. És una manera de prendre consciència de com van les coses», assegura.