VEUS dijous 15 de novembre 2018 a les 20h

 

 

Veus amb Richard Imbernón i Nacho Mayo

Torna Veus, desprès d’un temps amb pausa i ho fa amb ganes d’incloure nous participants.

Crida a la participació 

La mecànica, diu Imbernón, no pot ser més simple: no cal ni apuntar-se només aparèixer pel local. Cada autor llefeix tres o quatre textos –que no cal ni que siguin propis– i si hi ha quòrum, es repeteix ronda: “La veritat és que tot plegat és força anàrquic, i diria que l’esponraneïtat és un dels ganxos de Veus: se sap quan comença, però no quan acaba, ni com!”

A la primera cita de la represa no hi faltaran els fundadors, amb Imbernon al capdavant. Però confia que s’hi apuntin les joves generacions que avui poblen les aules del batxeillerat artístic però que per edat no van arribar a temps de la primera època de Veus: “Els hem de fer saber que no estan sols, que aquí tenen un escenari on compartir les seves inquietuds, i que ningú els jutajarà: es tracta de pujar i dir-hi la teva”.

https://www.bondia.ad/cultura/busquem-poetes-no-cal-obra-publicada