Doble o Nada de Joan Camps i Raúl Parra amb la música de Mike LaMotta divendres 23 de novembre 2018 a les 22.30h


FB_IMG_1542633158997

Doble o Nada de Joan Camps i Raúl Parra amb la música de Mike LaMotta

Entrada Lliure / Taquilla Inversa

DOBLE O NADA, és una proposta artística amb forma de recital i a dues veus contundents, en què s’ajunten els poetes barcelonins Raúl Parra i Joan Camps. Un passeig pels versos dels seus llibres, on hi ha espai per a temàtiques diverses com reivindicació social, viatges, experiències, emocions, amor o desamor. Un recital poètic que cerca acaronar l’ànima i les emocions d’aquelles persones que s’apropin per amarar-se de poemes i de nuesa. La proposta porta mostrant des de desembre de 2016, quan es va estrenar a Barcelona, i des de llavors ha passat per diferents ciutats: Madrid, Saragossa, València, Gijón, Tarragona, Granollers, entre d’altres. I actualment segueix girant cap a Màlaga, Granada, Alacant, Valladolid i l’Hospitalet. I aquest divendres 23 de novembre a Andorra (La Fada Ignorant).

DOBLE O NADA, es una propuesta artística con forma de recital y a dos voces contundentes, en la que se juntan los poetas barceloneses Raúl Parra y Joan Camps. Un paseo por los versos de sus libros, donde hay espacio para temáticas diversas como reivindicación social, viajes, experiencias, emociones, amor o desamor. Un recital poético que busca acariciar el alma y las emociones de aquellas personas que se acerquen para empaparse de poemas y de desnudez. La propuesta lleva mostrándose desde diciembre de 2016, cuando se estrenó en Barcelona, y desde entonces ha pasado por diferentes ciudades: Madrid, Zaragoza, Valencia, Gijón, Tarragona, Granollers, entre otras. Y actualmente sigue girando hacia Málaga, Granada, Alicante, Valladolid y Hospitalet i este viernes 23 de noviembre a Andorra (La Fada Ignorant).