Joan Blau presenta ‘La Clau’ dissabte 30 de març 2019 a les 23h Taquilla Inversa

Joan presenta ‘La Clau’
Entrada Lliure / Taquilla Inversa

Joan Blau cantautor Barceloní amb arrels balaguerines, Inicia el seu projecte el desembre de 2015, amb més de 150 concerts realitzats, crea espectacles amb personalitat, íntims i divertits. Cançons de melodies senzilles, alimentades per lletres clares.

“La Clau” és un cúmul de situacions viscudes en forma de cançó. Joan Blau ha trobat amb aquestes melodies la clau del seu projecte musical, seguir mirant endavant valent i encuriosit, aprendre de tot el viscut, tant sigui bo com dolent.
El nou disc es podrà gaudir als Cinemes Verdi, on es projectarà a mitjans de juny en format pel·lícula, de manera que els cinc vídeo clips que donen nom a “La Clau” prenguin un sentit. Cada vídeo clip te com a comú denominador les seves cançons i experiències.

Els vídeos clips han estat realitzats per Young Soul Productions.
“La Clau” de Joan Blau, ha estat enregistrat a Ligth Studios , produït per Luis Robisco i auto editat amb el segell Records d’Aigua.