Marco Rubiol divendres 12 abril 2019 a les 23h Entrada Lliure / Taquilla Inversa

Marco Rubiol, calafí d’adopció, ha fet realitat el seu somni. Després d’haver format part del grup local Ayvala i de la banda Terapia amb Santi Mendez, en les que feia de percussionista, ara torna als escenaris en solitari. Fa el salt com a cantautor per exposar la seva música al món i a la vegada compartir el seu jo més íntim. Apel·la als sentiments d’aquell qui l’escolta a través de les seves lletres i les seves notes. La inspiració més clara de la seva música són artistes com Jorge Drexler i Pedro Guerra i el comparen amb músics com Sílvio Rodríguez o Fito. 
El seu primer treball té l’enigmàtic títol ‘Y a ti, nada, gracias por todo’, amb un grapat de melodies i lletres que transporten a diferents parts d’un mateix. Cançons introspectives, sentimentals, senzilles i, fins i tot, optimistes. Cançons, totes elles, amb el denominador comú d’una guitarra sensible i una veu sincera que, juntament amb la seva particular forma de compondre, aconsegueixen una sonoritat singular. Un disc que et convida a trobar-se a un mateix i ofereix un espai on ser sense objeccions i reflectir aquelles parts de la vida que no tothom pot entendre.