LUIS FERCÁN + YOLY SAA divendres 22 de novembre a les 22.30h/ Taquilla Inversa

Luis Fercán de Santiago de Compostela és un cantautor, compositor i guitarrista que amb 22 anys té un intens recorregut. Ha mostrat el seu treball a través de les seves xarxes socials, aconseguint un gran reconeixement. Va guanyar diversos concursos nacionals i va treure un EP i ha tocat en concerts al costat de Izal, Auryn o Sweet Califòrnia.

Yoly Saa
‘Aunque parezca que hago canciones, en realidad ellas me hacen a mí’

La música ha estat l’única sortida que he trobat per cantar les coses que no sé explicar. «Aquesta artista de Pontevedra està cridada a convertir-se en una gran cantautora, de les poques que aconsegueix posar els pèls de punta, sensibilitat i passió defineixen les lletres de la jove gallega, agradarà si ets seguidor de grans com Andrés Suaréz.