Buenos Aires, Dues Noies i un misteri de Nerea Liebre el 21 de novembre a les 19.30h

Presentació del llibre Buenos Aires, Dues Noies i un misteri de Nerea Liebre per A4 EDICIONS. Proleg d’ Iñaki Rubio

De la mà de l’editorial andorrana A4 EDICIONS ens arriba la novel·la «Bajo Sombra Buenos Aires Peregrina», de l’autora argentina Nerea Liebre, que va ser editada el maig de 2016 per Alción Editora. Al juny de 2017 l’obra va ser seleccionada en primer lloc pel comitè del Programa Sur de suport a les traduccions, del Ministerio de Relaciones Exteriores y Culto del govern argentí. L’objectiu és finançar editorials estrangeres que vulguin editar títols d’autors argentins. La novel·la, en aquesta nova edició porta per nom ‘Buenos Aires. Dues Noies i un misteri’. El pròleg és del destacat escriptor andorrà, Iñaki Rubio i el nou disseny de la coberta pertany a Marc Agusil, pintor de Barcelona i ha estat escollida pel gran colorit rememorant els colors del barri de la Boca, un dels escenaris de la història. La protagonista el relat és la Mora, té vint-i-anys, viu a Buenos Aires i no entén perquè la seva cosina Albertina ha recorregut més de mil quilòmetres per assistir al funeral del seu oncle Silvio a qui no veu des de fa més de deu anys. Al llarg d’un dia ple de perills i persecucions per diferents barris de Buenos Aires, les dues noies viuran una història trepidant entre profanadors de tombes, ballarins de tango, tarotistes, custodis de secrets, caça-recompenses i criminals. Una recerca que les portarà després l’ombra de la dona argentina que va deixar el record més inesborrable de tots els temps. Una història de dones que no tenen por de res perquè saben que «la por la pateix qui posseeix massa i tem perdre-ho. Qui es creu amo de conquestes alienes «. I elles «no tenen res material, res de res, només un grapat de somnis a complir».