Jofre Bardagí doble sessió: dissabte 5 de desembre 2020 a les 22h i diumenge 6 a les 12.30h

Jofre Bardagí amb Alexandre Rexach

Reserva la teva entrada a lafignorant@gmail.com / +376342833

Jofre Bardagí, va anunciar des de la preciosa ciutat alemanya, la publicació del seu nou disc “Hamburg” (Música Global, 2019). El vocalista de Glaucs, ha estat treballant de forma secreta, sense fer soroll, durant els últims dos anys, en aquest recull de cançons que ara ens presenta.
Nou anys després del seu últim disc en solitari, ´Música en blanc i negre´, i cinc anys després del seu últim disc amb Glaucs (Hem conegut la nit), ens presenta “Hamburg”, un disc equilibrat i madur, plè de melodies precioses i lletres colpidores, que fan pensar. Un disc amb el seu segell inconfusible.
Jofre Bardagí, s’exposa de nou, i torna amb un disc un disc plè de veritats, escrites des del més profund dels seus sentiments. Les cançons d‘Hamburg’ parlen de sentir-se lluny, del pas del temps, de buscar un lloc, de relacions trencades o impossibles, de ser pare, en definitiva, de la vida de qualsevol de nosaltres.
Un disc emotiu, creat a foc lent que extreu el millor d’aquest il.lustre cantant català. Cançons tendres, lluminoses i amb la ràbia de voler canviar el nostre món.