Ferran Exceso divendres 24 de setembre a les 21h

Ferran Exceso en concert a La Fada Ignorant

Entrades anticipades http://cfev2.crocantickets.com/es/events/ferran-exceso-en-andorra-ad500-andorra-la-vella-andorra/sessions/24-09-2021-20-30-la-fada-ignorant

Ferran Exceso, cantant i compositor del grup català Exceso, és una d’aquelles veus difícils d’oblidar per als que l’han escoltat alguna vegada.

Creador d’un registre aclaparador, que modula a la perfecció, i autor de crues cançons que porten camí de convertir-se en himnes generacionals, Ferran Exceso es va donar a conèixer al gran públic gràcies a la gira que va realitzar a la primavera de 2016 al costat de El Niño de la Hipoteca.

Després d’haver trepitjat molts dels escenaris més importants del país, es presenta ara en solitari per donar a conèixer l’esquelet dels propers temes de la seva banda. Un acústic ple de potència i caràcter, ple d’algunes de les millors estrofes que es puguin gaudir avui en dia en el panorama del rock urbà en espanyol.