Miquel Abras dissabte 2 d’octubre 2021 a les 21h

Miquel Abras per tercera vegada a la Fada amb nou disc!!!

Teloners Fogem duet musical Foris i Gemma cantautors de l’Empordà. Cançons pròpies, piano i veu. https://open.spotify.com/album/4IA0bfHCpPyKDDeagsZsDr?si=Mtz9NHy0TnSAshtP_XJGvQ&utm_source=copy-link&dl_branch=1

Entrada 15€

Reserva entrada a lafignorant@gmail.com

El cantant empordanès Miquel Abras ens sorprèn amb el seu 11è llançament discogràfic que porta com a nom, 'La Felicitat també plora'. Aquest nou treball es va començar a compondre a la primavera de la Covid-19, on la seva parada el va motivar per escriure cançons amb lletres tan profundes com la del seu segon single, Ara que ets ocell. Una de les cançons més radiades del 2020. Un disc amb melodies i lletres pròpies que ja estan tenyides de vivències, fragilitats, experiències i situacions d'actualitat que l'han inspirat i on també ha tornat a comptar amb la producció de Carles Ramió, Albert Solà i els Minova i on cadascun ha produït tres cançons.

Miquel Abras, de l’Empordà, un cantant en estat de gràcia que porta temps presentant els seus dos darrers treballs: “Punt de no retorn” i “Punt de partida”. Cançons fetes per emocionar, ballar i reflexionar. I és que Miquel Abras és un dels artistes puntals de Catalunya. Amb la seva veu trencada característica i amb una notable trajectòria sobre els escenaris.

I és que el cantant ampurdanès ha actuat als més prestigiosos de Catalunya, com l’Auditori de Girona, l’Auditori de Barcelona, i pràcticament tots els festivals importants que es fan a Catalunya. Guanyador de cinc premis Enderrock, aquest dissabte teniu l’oportunitat de gaudir d’un concert proper i brutal.