RODRÍGUEZ dissabte 9 d’octubre 2021 a les 21h

RODRÍGUEZ per primer cop a La Fada Ignorant

Entrades per https://entradium.com/es/events/rodriguez-buscando-el-norte-andorra-la-vella

RODRÍGUEZ: cantautor barceloní amb un repertori íntim que beu d'influències de el folk i el pop, amb traces de Mark Knopfler, Tom Petty, Ryan Adams, i de cantautors com Quique González, Leiva, Coque Malla, Ruiperez o Dani Flaco entre d'altres. .. 'Buscando el norte' és el seu 1er disc, un EP nascut de totes aquestes influències musicals que s'han anat colant al llarg de la seva vida en els sentits, i que han donat com a resultat un cert eclecticisme musical, que camina millor en els territoris i aires de frontera, on tot es barreja, fugint dels sons purs i ortodoxos dels estils que poden definir la seva música. Durant aquest 2020, ha presentat el disc en diferents sales i locals de Barcelona, ​​l'Hospitalet, Sant Boi de Llob., Sant Feliu de Llob., Madrid i València. 'Buscando el norte' és una declaració de principis. Un relat en la recerca de l'essència i del que em defineix com a persona, un cop arribat a la suposada maduresa. Trobarà el Nord a Andorra?