Paco Cifuentes diumenge 13 de novembre 2022 al concert_vermut a les 12 30h

PACO CIFUENTES presenta CANCIONES AL OIDO’

PACO CIFUENTES presenta 'CANCIONES AL OIDO' Venda entrades a La Fada!!! Horari 18h a 1h Reserves: +376342833

Aquest cantautor i poeta andalús ens presenta el seu darrer disc “Canciones al oído”. Tot un recital de cançons i versos, fruit de la nova etapa de la vida que afronta en una zona rural amb gent de la cultura que conserva certa puresa, en el contacte amb la natura i en un camí humil que permet l'amor a l'art.
Este cantautor y poeta andaluz nos presenta su último disco “Canciones al oído”. Todo un recital de canciones y versos, fruto de la nueva etapa de su vida que afronta en una zona rural con gente de la cultura que conserva cierta pureza, en el contacto con la naturaleza y en un camino humilde que permite el amor al arte.

Paco Cifuentes va néixer al barri sevillà de Torreblanca i va créixer sentint Lole i Manuel, Triana, Carlos Cano, El Lebrijano, El Cabrero, Camarón i Cantores de Hispalis, Jeannette i Tijeritas. Cifuentes és un cantautor que “aporta frescor inesgotable i sensibilitat a dojo als seus treballs i directes mentre que les seves composicions tenen una inqüestionable factura musical i s'acompanyen de lletres amb gran qualitat literària”, en paraules dels seus promotors. El seu primer disc 'Adicto'' va sortir el 2006. El 2010, va publicar el seu segon treball, 'La vida aparte', on manifesta més intimitat i aprofundeix en el mestissatge musical. A la seva trajectòria ha compartit cartell amb músics de la talla de Javier Ruibal, Antonio Vega o Kiko Veneno.