SIMONET divendres 25 de novembre 2022 a les 22h

SIMONET per primer cop a La Fama Ignorant!!!

Reserves: +376342833

SIMONET es presenta per primera vegada a Europa, amb un xou de cançons en format acústic, previ a la seva gira el 2023. El músic, productor i compositor oriünd de Còrdova, Argentina va començar aquest projecte el 2021 on va llançar el seu primer material: ‘Te vi en un Recuerdo’, i el seu primer EP: ‘AGRIETADO’. Cançons amb tints del soul, pop i R&B, que utilitzen l’amor com un idioma per parlar d’experiències, sensacions i emocions viscudes.

SIMONET se presenta por primera vez en Europa, con un show de canciones en formato acústico, previo a su gira en el 2023. El músico, productor y compositor oriundo de Córdoba, Argentina empezo este proyecto en el 2021 dónde lanzo su primer material: ‘Te Vi en un Recuerdo’, y su primer EP: «AGRIETADO». Canciones con tintes del soul, el pop y el R&B, que usan el amor como un idioma para hablar de experiencias, sensaciones y emociones vividas.