El Sobrino del Diablo divendres 13 de gener 2023 a les 22h

El Sobrino del Diablo estrena disc a La Fada Ignorant. Entrada 10€ venda d’entrades a La Fada!! https://www.bondia.ad/cultura/el-sobrino-del-diablo-mai-he-tingut-cap-subvencio-i-aixi-seguire-magrada-la-independencia Un cantautor amb fama de ser un dels més músics més incisius de la ciutat presenta El Último CD. El Sobrino del Diablo, un músic que s’ha fet famós per unes cançons que barregen estils diversos, però que tenen en comú un to irònic i festiu amb el qual critica sense pietat el món on vivim. El Sobrino del Diablo torna a La Fada per presentar les cançons que formen part de El Último CD, la portada del qual mostra el dibuix d’un funeral oficiat pel mateix artista, en al·lusió al doble significat que podria tenir el títol. El treball torna a ser una mostra de la mixtura d’estils i influències (l’artista ha treballat amb gèneres que van des del blues, el bluegrass, el rock i el heavy metall, fins al reggae i el folk, entre d’altres) que el músic posa al servei unes lletres festives i divertides, però també àcrates i sovint anticapitalistes. Els poderosos són al centre de la diana en unes cançons que ell interpreta amb una posada en escena pròpia i molt marcada, i amb una interacció constant amb el públic. Si voleu ser els primers a saber com sona L’Últim CD, teniu una cita amb El Sobrino del Diablo a La Fada Ignorant.