Zurita dissabte 14 de gener 2023 a les 22h

Zurita és el nom sota el qual es presenta Javier Zurita, un músic nascut a la ciutat barcelonina de Rubí per primer cop a La Fada Ignorant. Taquilla Inversa. Reserves: +376342833

Amb una llarga trajectòria a nivell musical en què ha col·laborat com a baixista en formats de tota mena. Actualment és baixista en actiu de Muyayo Rif i afirma que no pretén abandonar aquesta faceta artística en cap moment. Zurita sona a experimentació i a melodies enganxoses. És un procés de creativitat constant, movent-se entre l’indie, el rock, l’electrònica i el flamenc. Un estil una mica complicat de definir i encara que el seu so encara no tingui una descripció clara, totes les seves cançons tenen en comú melodies enganxoses, estructures pop i harmonies senzilles però amb algun element desitjable per a qui les escolta. Un pop indie d’autor, però amb tints molt diversos, on hi trobem influències tan diverses com Foo Fighters, The Killers, Camarón, Jorge Drexler, Quique González, Muse o Radiohead. Les seves influències musicals són molt eclèctiques, i sempre li ha mogut fer les coses diferents de com es fan habitualment. Sempre s’ha fixat en les lletres de les cançons, per això intenta que els seus temes tinguin alguna cosa a dir a qui els escolta.