Oscárboles + El Cantaitor dissabte 22 a les 22h i diumenge 23 d’abril 2023 a les 13h(vermut-xou)

Oscárboles és un artista únic. Practica la “tragicomedia líricocuentista”, és un cantador de contes i un narrador de cançons. Una mirada diferent i màgica plena d’intensitat i cançons que tenen vida pròpia i que acaben després de donar tombs i giravoltes. Humor, sexe, sàtira, crítica, fàstic i molt d’amor són els ingredients fantàstics de les cançons que roba de l’univers per poder-nos-les cantar i explicar. Deixa’t emportar i entra en aquest món esbojarrat i divertit, ple de fantasia, música i lletres vertiginoses. Gaudeix d’Oscárboles, un personatge caòtic i tendre a la vegada.

El Cantaitor és un projecte de Rock, folk amb l’objectiu de portar alegria sobretot. Aitor Belacortu explica que la seva música són fotos de situacions cotidianes de la vida vistes en alegria.