Daniel Cros divendres 2 de febrer 2024 a les 22h

Daniel Cros, cantautor de Barcelona aquest divendres 2 de febrer 2023 Entrada:10€ Venda entrades a La Fada Ignorant. Reserves:+376342833

Un repertori ple d’ànima, batec, vida viscuda, llàgrimes, soledats, paraules amb sabor dolç i salat, derrotes, amors curatius i saludables, contradiccions i fins i tot insensates covardies.

Daniel Cros comenzó su carrera como cantante y guitarrista con Brighton 64. Después de 10 discos y múltiples giras por Latinoamérica y Europa, Cros ha dejado su marca en la música por la originalidad y honestidad de sus letras, sus melodías únicas, la relevancia de sus temas y poderosa voz. 

“Daniel Cros destaca en totes i cada una de les seves cançons i arriba a nivells irresistibles de seducció. Les seves peces estan plenes d’ànima, batec, vida viscuda, llàgrimes, soledats, paraules amb sabor dolç i salat, derrotes, amors curatius i saludables, contradiccions i fins i tot insensates covardies que emmordassen el cor i lliguen l’aire lliure que ens ajuda a viure.” (Fernando González Lucini)

Las palmeras y el viento va ser seleccionat entre els deu millors discs espanyols del 2021 pel programa de ràdio “Al caer el sol”.