Rafa Pons dissabte 24 de febrer 2024 a les 22h

Rafa Pons torna a La Fada Ignorant el dissabte 24 de febrer a les 22h Venda entrades per entradium https://entradium.com/events/rafa-pons-en-andorra-la-fada-ignorant-ultima-vez I a La Fada

RAFA PONS se despide de una de sus salas favoritas que está a punto de cesar su actividad. Los conciertos de Rafa en la fada siempre han sido especiales y esta despedida será espectacular. Existe una entrada especial amigo víctima en la que comprando cuatro la quinta te sale gratis.Pueden entrar menores acompañados y youtubers.

Venda entrades per entradium: https://entradium.com/events/rafa-pons-en-andorra-la-fada-ignorant-ultima-vez i a La Fada Reserves: +376342833

JOVEN és el seu vuitè treball discogràfic i hi torna a incidir en aquesta manera particular i mordaç de narrar la quotidianitat que ha forjat la seva trajectòria musical. Hi ha a tot el disc una reflexió crítica sobre el culte a la joventut i la por de quedar-se fora de les tendències actuals que es percep a la societat. Ja no és la por a envellir, és el pànic a quedar exclòs de la moda contra el que es revela el cantautor Barcelonès que acaba de fer 45 anys i 17 anys de trajectòria professional. En definitiva, un Rafa més madur i més salvatge que mai.