Simone Apa divendres 19 d’abril 2024 a les 22h

Simone Apa músic italià de bossa nova I cançó d’autor. Entrada Lliure/Taquilla Inversa

Simone Apa Cantant i Guitarrista originari de Roma, Itàlia. Després d’anar a viure a Panamà, comença a interessar-se per la música de Brasil estudiant a la Fundació Danilo Perez i proposant cada vegada més música de Brasil en el repertori de les seves presentacions. Després torna a Itàlia, i entra en contacte amb la Comunitat Brasilera a Roma i continua la seva investigació i carrera freqüentant Rodas de Samba i de Choro de la capital col·laborant amb artistes com Sergio Rodrigo, Evandro dos Reyes, Tiago Prata. Té dos àlbums gravats en el format veu i guitarra disponibles a Spotify i Youtube.Actualment està cursant a l’Escola Portàtil de Rio de Janeiro on estudia composició, arranjament i conjunt avançat amb Mauricio Carrilho, Cristóvão Bastos i Jayme Vignoli